bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-18

Een bruiloft in Nederland vieren, is natuurlijk geen garantie voor een zonnige dag. Dat kan een teleurstelling zijn, maar wij Nederlanders zijn ook wel wat gewend, toch? Ilse & IJe-Jan in ieder geval wel. Het verbaasde ze die ochtend nog toen ik op de buienradar liet zien dat het zou gaan regenen en al gauw viel die regen dan ook echt uit de lucht. Het zag er niet naar uit dat het voorlopig droog zou gaan worden.

Je kunt dan natuurlijk binnenlocaties gaan bezoeken, maar als je een plaatje in je hoofd hebt trotseer je voor de shoot die regen. En wat blijkt, terwijl we fotograferen onder het bladerdek wordt het droog. We hervatten de shoot meteen in een mooi open veld. Pas na 45 minuten begint het weer te regenen. We besloten om toch iets eerder te stoppen en zijn terug naar de stad gereden.

De ceremonie vond plaats in de Pepergasthuiskerk. Verbonden aan de mooiste en oudste binnenplaatjes midden in de stad Groningen vind je deze lichte en mooie kerk. Met een bootje voer het gezelschap na de ceremonie door de grachten van Groningen richting het Noorderplantsoen, waar de borrel en het eten plaatsvond in Flinders Café. Het klaarde gelukkig eventjes op zodat de borrel deels buiten plaats kon vinden. Ondanks de regen is het wederom een hele complete en supergave reportage geworden!

bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-1 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-2 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-3 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-4 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-5 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-6 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-7 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-8 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-9 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-10 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-11 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-12bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-1-2 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-13 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-14 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-15 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-16 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-17bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-1-3bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-18 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-19 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-20 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-21 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-22 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-23 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-24 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-25 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-26 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-27 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-28 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-29 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-30 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-31 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-32 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-33 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-34 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-35bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-37bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-36 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-38 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-39 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-40 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-41 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-42 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-43 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-44 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-45 bruidsfotografie_pepergasthuiskerk_groningen-46