Trouwalbum basis

14 mei 2014

Trouwalbums zijn er in allerlei verschillende vormen, kwaliteit en formaten. Daarom bied ik ook verschillende trouwalbums aan, het letterpress album is vrij klassiek maar door zijn strakke uitstraling ook zeker modern. Het vintage album is een hipper album afgewerkt met  mooie vintage kleuren linnen. Het Artbook is daarintegen modern, voorzien van de nieuwste technieken en springt er echt uit; weer even helemaal wat anders. Het nadeel van bijzondere trouwalbums; ze zijn vrij kostbaar. Ze vergen meer handwerk en dure materialen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een betaalbaar trouwalbum van hoge kwaliteit maar net weer een slag simpeler. Dit is het basis-album die standaard wordt geleverd bij een pakket. Een album die volledig met de hand in elkaar wordt gezet maar zonder kenmerken als letterpress, lasertechnieken of andere poespas. Gewoon simpel, strak, sterk, dikke bladen, prachtige fotokwaliteit en lay-flat verbinding. Dit album is echt in onwijs veel verschillende kleuren verkrijgbaar, mocht je dus een themakleur hebben op jullie bruiloft dan zit er ongetwijfeld een kleur bij die daar bij aansluit.

basis_trouwalbum-1 basis_trouwalbum-2 basis_trouwalbum-3 basis_trouwalbum-4 basis_trouwalbum-5

 

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften