Nieuwe verpakking voor usb-stick

29 maart 2014

Sinds vorig jaar lever ik mijn trouwreportages aan op een usb-stick. Heel handig natuurlijk aangezien steeds meer laptops en computers niet standaard een dvd-speler ingebouwd hebben. Maar ik vond alleen een usb-stick wel een beetje onpersoonlijk. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke en mooie oplossing om van het opleveren van de usb-stick toch wat meer een ‘feestje’ te maken.

In december fotografeerde ik de bruiloft van Judith en Ton. Op die bruiloft kwam ik erachter hoe creatief Judith is, ze had de leukste dingen zelf gemaakt voor de styling van hun bruiloft. Door het enorme enthousiasme van Judith heb ik haar gevraagd of ze het ook leuk vond om na te denken over een verpakking voor mijn usb-sticks. Dat vond ze een geweldig idee, ze kon namelijk voor lange tijd al haar creativiteit kwijt in de voorbereidingen van haar bruiloft, maar die was nu natuurlijk voorbij. Ze had na haar bruiloft dan ook in no-time een eigen blog online waarop ze de leukste recepten, boekeninspiratie maar ook ‘wedding keepsakes’ deelt. Ze maakt superleuke ringkussentjes, corsages en ze is nog veel meer van plan (zie ook www.judysbooksandbakery.com)

Voor De Grote Dag heeft ze samen met haar moeder de verpakkingen gemaakt voor mijn bruidsparen. Judith en haar moeder maken er samen een gezellige boel van. Onder het genot van zelfgebakken muffins, overheerlijke cappuccino’s en veel kopjes thee zijn ze gezellig bezig met naald en draad. Met als prachtig resultaat een mooi stoffen tasje in de kleuren van De Grote Dag waarin de usb-stick kan worden bewaard. Of, gratis tip van Judith, bewaar je verlovingsring in het mooie tasje :).

Ik ben een ochtend op bezoek geweest bij Judith en haar moeder en laat jullie graag zien hoe ze te werk gaan!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de ‘wedding keepsakes’ van Judith of op zoek zijn naar leuke recepten; bezoek ook haar leuke blog dan  www.judysbooksandbakery.com.

bruidsfotografie_degrotedag-1
bruidsfotografie_degrotedag-1-3 bruidsfotografie_degrotedag-1-4

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften