Bedankt!

1 januari 2014

Het is 2014! Wat een ontzettend fijn jaar heb ik achter de rug. In februari 2013 stopte ik met mijn werk bij iWink om me vervolgens volledig te storten op bruidsfotografie. Een paar boekingen stonden toen al genoteerd voor dit jaar maar ik had niet verwacht dat ik uiteindelijk maar liefst 30 bruiloften zou gaan fotograferen in 2013. Ik heb er echt ontzettend veel plezier aan beleefd en wil dan ook iedereen die me daarbij geholpen heeft bedanken .

2014 belooft ook een mooi jaar te worden, er zijn al aardig wat bruiloften gepland in o.a. Kijkduin, Callantsoog, Arnhem, Doetinchem en uiteraard ook in eigen stad Groningen. Ik kijk er ontzettend naar uit en hoop dat 2014 minstens net zo gaaf wordt als het afgelopen jaar! :)

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften