Redie & Harmen | Shoot op bruiloft :)

Voor het eerst fotografeerde ik alleen een loveshoot op een bruiloft in plaats van de volledige reportage. Iets wat ik normaal gesproken niet doe. Maar voor deze donderdag in december maakte ik met alle plezier een uitzondering. Tevens leek het me ook wel eens gaaf om alleen de loveshoot te doen. Het pakte heel goed uit; het bruidspaar was erg ontspannen, de locaties waren goed besproken en het was rond de 10 graden. :)

Redie en Harmen wilden graag veel afwisseling in de reportage; we zijn daarom het bos in gegaan, hebben de Suikerunie in Groningen bezocht en de Prinsentuin in het centrum van Groningen. Tevens heb ik voor het eerst externe flitsers gebruikt tijdens een shoot. Het was best een donkere dag en vooral in de Suikerunie ontbreekt dan het nodige licht :).

redie_harmen_bruidsfotografie-2redie_harmen_bruidsfotografie-3redie_harmen_bruidsfotografie-4redie_harmen_bruidsfotografie-5redie_harmen_bruidsfotografie-6redie_harmen_bruidsfotografie-7redie_harmen_bruidsfotografie-8redie_harmen_bruidsfotografie-9redie_harmen_bruidsfotografie-10redie_harmen_bruidsfotografie-11redie_harmen_bruidsfotografie-12redie_harmen_bruidsfotografie-13redie_harmen_bruidsfotografie-14redie_harmen_bruidsfotografie-15redie_harmen_bruidsfotografie-16

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)