Judith & Ton | Bruidsfotografie Groningen

Judith & Ton | Vintage bruidsfotografie Groningen

Weet je waarom bruidsfotografie zo leuk is?! Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is! Judith en Ton trouwden in december, dat is sowieso even wat anders dan trouwen in juni. Judith en Ton trouwden in hartje Groningen, maar hebben unieke en relatief onbekende locaties gevonden voor de ceremonie en de shoot van hen samen. En, Judith is weken bezig geweest met alle details, zoals bijvoorbeeld de trouwkaart en de aankleding voor het diner. Echt superleuk als een bruidspaar hier zoveel aandacht en enthousiasme in stopt :)

De dag begon in het knusse huisje van Judith & Ton vlakbij het Noorderplantsoen in Groningen. Judith was al bij de kapster geweest, ik besteedde mijn aandacht dan ook vooral op alle toffe details, zoals de trouwjurk, trouwkaart en de trouwschoenen van de bruid. En geen grap; voor de trouwjurk is Judith afgereisd naar Beverly Hills in Amerika omdat ze dergelijke trouwjurken in Nederland gewoonweg niet verkopen. Dat is nou het gevaar van Pinterest, je vindt daar zoveel gave inspiratie die vooral uit Amerika komt ;-).

De shoot van Judith en Ton samen deden we vlakbij het Prinsenhof, daar is een galerij te vinden met een mooie authentieke uitstraling. In een binnentuintje kan je echt toffe foto’s maken met de Martinitoren op de achtergrond. De ceremonie was in de Boteringe Suite, een ‘kamermuziekpodium’. Hier worden veelal (kleine) concerten gegeven. Nog niet eerder was hier iemand getrouwd. Erg gave locatie als je je bruiloft een intiem karakter wil geven :).

Na de ceremonie vertrokken we naar café Flinders in het Noorderplantsoen. Voor Judith en Ton de perfecte locatie voor de bruiloft, het is praktisch hun achtertuin. De aankleding van de tafels en restaurant heeft Judith tot in de puntjes voorbereid en gaf het diner een mooie vintage uitstraling. Er volgde een lang, gezellig diner afsluitend met een uitgebreid dessert met, hoe kan het ook anders, zelfgebakken ‘cookies’ door Judith. Hierna zat het er voor mij weer op :).

Judith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie Groningenbruidsfotografie_vintage_groningen-31Judith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie Groningen

Judith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie GroningenJudith & Ton | Bruidsfotografie Groningen

 

 

Share this story