Klaaske & Frans | Bruidsfotografie in Landgoed Coendersborg

De dag van Klaaske en Frans begon voor mij bij Klaaske thuis, in Groningen. Ze was op dat moment net klaar met de visagie en stond te popelen om haar trouwjurk aan te trekken. Samen met haar vriendinnen hadden ze hierin de grootste lol! Frans was op dat moment al op weg naar Klaaske, hij had een gave oude Citroën geregeld, de welbekende Eend. Na een korte ‘balkonscène’, geknuffel en wat kleine traantjes van geluk was het tijd voor de loveshoot. We reden naar het Stadspark in Groningen. Aangezien we maar iets meer dan een uurtje hadden en het een prachtige dag was, besloten we alleen in het park de foto’s te maken. Het licht was prachtig, de herfst stond duidelijk ongeduldig te trappelen om zijn intrede te doen. Het is de kastanjeboom die het als eerste opgeeft, deze bomen waren al vrijwel kaal. Terwijl de andere bomen gelukkig nog wel volledig in blad stonden. :)

Na een gezellige loveshoot vertrokken we naar de ouders van Frans, daar wachtten een uitgebreide lunch en alle daggasten op ons. Een huisgemaakt groentesoepje ging er goed in. Hierna was het tijd voor de volgende locatie waar Klaaske & Frans de rest van de dag zouden doorbrengen; Landgoed Coendersborg. Hier vond ook de ceremonie plaats. Een alleraardigste ambtenaar met de nodige gevoel voor humor voltrok hun huwelijk. En daarna was het tijd voor taart en prosecco! Dat kon lekker op het terras, de temperatuur tikte toch nog subtiel de 20 graden aan. Al met al een hele fijne en mooie dag! :)

Bruidsfotografie De Grote Dag | Groningenbruidsfotografie_landgoed_coendersborg-2bruidsfotografie_landgoed_coendersborg-3Bruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | Groningen

bruidsfotografie_klaaske_frans-1Bruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | GroningenBruidsfotografie De Grote Dag | Groningen| B

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)