Laura & Albert | Bruidsfotografie in Groningen en Landgoed Allersmaborg

12 juli 2013

Oeiii, een bruiloft met een weersvoorspelling die niet heel denderend was. De trouwdag van Laura & Albert begon dan ook met een beetje motregen. Buienradar voorspelde helaas ook niet veel goeds. Desondanks zijn we met goede moed naar buiten gegaan voor de fotoshoot. Dapper! En wow, wat ben ik blij met die foto’s. Van de grauwe lucht hebben we ook, waar het kon, goed gebruik gemaakt. Uiteindelijk begon het wel echt hard te regenen, we hadden toen nog ongeveer 15 minuten voor een paar foto’s. De eerste boerderij die we tegenkwamen werd ons nieuwe onderdak. Het kwam inmiddels echt met bakken uit de hemel. In de grote schuur van de boerderij zochten we een lichtknopje en zodra de lichten een einde maakten aan de duisternis werden we verrast met tientallen gestapelde aardappelkratten. Gaaf, gaan we hier gewoon verder met de fotoshoot!

Helaas werd het daarna niet meer droog. Gelukkig was de volledige ceremonie in de Allersmaborg. Natuurlijk hadden ze die borrel liever in de mooie tuin gehad, maar de zaaltjes en knusheid van de Allersmaborg zijn een goed alternatief. De sfeer was er zeker niet minder om! Er werd gelachen, gedronken en genoten. Na de receptie zat het er voor mij weer op verliet ik dit mooie bruidspaar :-).

 

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften