Femma & Erwin | Landgoed Allingastate

21 juni 2013

Wat een prachtige dag hadden Femma en Erwin! Op woensdag 5 juni trouwden zij in de prachtige tuin van Landgoed Allingastate in Allingawier. De zon scheen volop en het was een rustige, heerlijke en ontspannen dag!

De dag begon in Goutum, vlakbij Leeuwarden, in het ouderlijk huis van Femma. Femma & Erwin kleedden zich beide tegelijk om; Femma boven in de slaapkamer, Erwin beneden in de woonkamer. Zo kon ik vrolijk allebei de ‘aankleedmomentjes’ fotograferen :-).

Voor de trouwreportage bezochten we het mooie parkje Froskepolle vlakbij Leeuwarden. Maar, voordat we met de reportage begonnen verraste Femma Erwin met een heerlijke picknick. Er was zelfs met mij rekening gehouden; een extra kleedje en een lekker belegd broodje (Dankjewel Femma & Erwin!). Hierna maakten we fijne foto’s tussen de mooie, groene natuur en het bloeiende fluitenkruid.

Na de trouwreportage vertrokken we naar Landgoed Allingastate; een locatie waar ik vorig jaar ook de bruiloft van Annelies & Dirk heb gefotografeerd. Deze keer  was het wel warm genoeg om de ceremonie buiten te doen. En pfoe, dan komt Allingastate echt tot zijn recht; wat een mooie, rustige en fijne locatie!
De ceremonie was intiem en ontspannen en daarna was er tijd voor een taartje en een glas prosecco in de mooie boomgaarden! En boomgaarden + mooi licht in de namiddag = winning, met het maken van bovenstaande foto sloot ik de reportage dan ook af!

 

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften