ida_remco_bruidsfotografie_groningen-21

Ida & Remco | Bruidsfotografie in Groningen en Drenthe

Motoren, tattoo’s, stoere trouwringen en de trouwreportage op het ruige terrein van de oude Suikerunie in Groningen. Dat was de bruiloift van Ida en Remco in een notendop.  Een bruiloft met een eigen stijl; erg gaaf! Ida had een prachtige trouwjurk aan van Assepoester. Remco vond een pak uiteindelijk toch maar niks; het zat niet lekker en het paste niet bij hem. Terecht ook dat hij daarom een nette jeans kocht en een colbert ook achterwege liet. Hij investeerde waarschijnlijk meer in een grote tattoo, speciaal voor Ida en deze grote dag. Om het af te maken huurden ze een gave witte Cadillac. Ik houd er van!

Ook wilden ze een trouwreportage op een unieke locatie; de oude Suikerunie in Groningen. Tot dusver had ik er nog niet eerder gefotografeerd maar het leek me echt heel gaaf. Remco deed zijn best om via de juiste personen toegang te krijgen op het grote terrein van de Suikerunie. Enkele weken voor de bruiloft mailde hij enthousiast dat de Suikerunie was gelukt!

En inderdaad; wat een vette locatie. Op het volledig verlaten terrein staat alleen nog het oude ‘hoofdkantoor’ van de Suikerunie. In dit grote pand is het vroeger allemaal begonnen en dit is nu een stukje beschermd cultureel erfgoed geworden. Het pand is tot dusver echter nog verboden terrein en daarom kan het lastig zijn om toestemming te krijgen en om de sleutels te krijgen.

Remco had op het terrein van de Suikerunie tevens afgesproken met zijn motorclub en twee van zijn collega’s; politie te motor. Samen met hen maakten we enkele gave foto’s op het ‘urban’ terrein. Daarna reed  de Cadillac samen met de motorclub, onder politiebegeleiding, naar de trouwlocatie; het witte kerkje in Gasselte. Onderweg kreeg de Cadillac een lekke band. Het is dan toch wel fijn dat je meteen twee motoragenten hebt die je met begeleiding in de berm zetten. Een familielid heeft hen vervolgens snel opgehaald; de Cadillac moesten ze helaas achterlaten.

Het was een prachtige, mooie en gave dag. Met als hoogtepunt voor mij; de ontdekking van de Suikerunie! Dankjewel Ida & Remco!

ida remco bruidsfotografie groningen 1ida remco bruidsfotografie groningen 2ida remco bruidsfotografie groningen 3ida remco bruidsfotografie groningen 4ida remco bruidsfotografie groningen 5ida remco bruidsfotografie groningen 6ida remco bruidsfotografie groningen 7ida remco bruidsfotografie groningen 8ida remco bruidsfotografie groningen 9ida remco bruidsfotografie groningen 10ida remco bruidsfotografie groningen 11ida remco bruidsfotografie groningen 12

bruidsfotografie groningen 1 2ida remco bruidsfotografie groningen 13ida remco bruidsfotografie groningen 14ida remco bruidsfotografie groningen 15ida remco bruidsfotografie groningen 16ida remco bruidsfotografie groningen 17ida remco bruidsfotografie groningen 18ida remco bruidsfotografie groningen 19bruidsfotografie groningen 1 3ida remco bruidsfotografie groningen 21ida remco bruidsfotografie groningen 22ida remco bruidsfotografie groningen 23ida remco bruidsfotografie groningen 24ida remco bruidsfotografie groningen 25ida remco bruidsfotografie groningen 26ida remco bruidsfotografie groningen 27ida remco bruidsfotografie groningen 28ida remco bruidsfotografie groningen 29ida remco bruidsfotografie groningen 30
ida remco bruidsfotografie groningen 32ida remco bruidsfotografie groningen 33

 

Share this story