Grietje & Henri | Loveshoot in Mirns

Henri is opgegroeid in een dorpje in Friesland waar ik zelf ook 10 jaar heb gewoond. We kennen elkaar dus al een tijdje. De afgelopen jaren hebben we elkaar niet veel gezien of gesproken, het verbaasde me dan ook dat Henri me enige tijd geleden opbelde en het nieuws vertelde dat hij in juli 2013 gaat trouwen met zijn vriendin Grietje. Hij kon niet anders bedenken dan dat ik zijn bruiloft ging fotograferen. Supergaaf, want de ceremonie van Grietje en Henri is namelijk in de kerk naast het huis van mijn ouders. Te gek om daar een bruiloft te mogen fotograferen in hartje zomer!

Voor de trouwkaart wilden ze graag een paar gave foto’s hebben en een loveshoot sprak hen erg aan. Henri heeft Grietje vorig jaar ten huwelijk gevraagd in Mirns, je hebt hier een mooi strand en het is ook nog een prachtige bosrijke omgeving. Ik snap wel dat Henri dit de perfecte plek vond voor zijn aanzoek. Dit was dan ook de juiste locatie voor de loveshoot. Op vrijdag 3 mei was ik in de buurt van Mirns, ik fotografeerde die dag de bruiloft van Aukje & Roderick in Sneek. Aangezien het een warme en mooie avond beloofde te worden, heb ik die avond afgesproken met Grietje & Henri om de loveshoot te fotograferen. De weersvoorspelling klopte; het was echt een ultieme en perfecte avond; zwoel, zacht en een te gekke zonsondergang. En dan krijg je dit soort plaatjes! I like!

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)