Stockholm en de Sigma 35 1.4

14 maart 2013

Begin maart ben ik samen met Elleke voor een paar dagen naar Stockholm geweest. We kwamen daar niet zo zeer voor de stad zelf, we zochten de broer van Elleke en zijn vriendin op, zij wonen en werken sinds december in deze mooie en grote stad. Ik had de week voordat we vertrokken net een nieuwe lens gekocht, de Sigma 35mm 1.4. Een lens die eind 2012 op de markt kwam en al snel fantastische recensies kreeg waar Canon en Nikon niet tegenop kunnen. Het is een lens die niet kan inzoomen, er is continu maar 1 brandpuntafstand. Daar werk ik graag mee vanwege de mooie scherpte en lichtgevoeligheid. Omdat ik een beperkte hoeveelheid aan bagage mee kon nemen (Ryanair) heb ik mijn camera meegenomen met alleen deze nieuwe lens. En het is me echt heel goed bevallen! Een kleine impressie van de stad en omgeving:

Huh? Een foto van Stephan himself? Yes! Elleke maakte deze mooie foto :-)


DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften