bruidsfotografie_loveshoot_annika_robbie-27

Valentijnsdag! De ultieme dag voor een loveshoot in de vintage styling van…Valentijn! Yes! Het plan was er al een tijdje, een loveshoot fotograferen met de styling door Pauline van Back to Style. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht leek ons dit de perfecte gelegenheid om een gestylde loveshoot te fotograferen. Op een druilerige zondag, de dag dat een flink pak sneeuw in recordtijd wegsmolt, stond de shoot gepland. Hoe grauw en grijs het buiten ook was, binnen in het huis van Pauline merkte je daar weinig van. De styling van Back to Style maakte het allemaal kleurig genoeg en Annika en Robbie waren ook goed in hun element. Spontaan, verliefd en ze hadden alle tijd. Uiteindelijk hebben we de schoenen aangedaan en hebben we ook buiten nog een aantal foto’s gemaakt. De sfeer zat er goed in, maar het was toch wel behoorlijk koud! Opwarmen dus, met warme chococolademelk, slagroom en appeltaart. Een goede afsluiter van de gestylde en gezellige loveshoot!