Al enige tijd bied ik het ‘trouwalbum basis’ aan, een professioneel trouwalbum van hoge kwaliteit, zie ook mijn vorige bericht. Korte tijd geleden kreeg ik mijn tweede demo-album binnen, een album gemaakt van luxer materiaal en afwerking. Daarom ook de naam ‘Luxe trouwalbum’. Het grote kenmerk is de fotocover, een foto op de voorzijde van het album afgewerkt met acrylglas. Het maakt ieder trouwalbum anders en tevens zorgt het acrylglas voor een mooi diepte effect en glans van de foto. De omslag is verder afgewerkt met echt leder van fijne kwaliteit. Het fotopapier wordt niet op witte maar op zwarte tussenbladen gelijmd, als je de onderstaande foto’s bekijkt dan zie het effect hier van. Het ziet er erg exclusief uit. Tevens worden de foto’s afgedrukt op Fuji Pearl fotopapier, de foto’s hebben dan een subtiele parelmoer glans en komen daardoor nog meer tot leven. Ook dit album wordt geleverd in een luxe bewaarkoffer :-). Meer informatie over de albums vind je op de (nieuwe) albumpagina.

Dit album wordt niet meer geleverd.