Trouwalbum

22 oktober 2012

De komende maanden ga ik me bezighouden met digitaal gedrukte trouwalbums, tot op heden bied ik namelijk maar 1 soort trouwalbum aan. Het wordt dus tijd om het aanbod hierin eens te vergroten. Trouwalbums zijn vrij kostbaar en er zit veel verschil in materiaal, kwaliteit, inbindtechniek en uiteraard de prijs. De komende maanden zal ik dan ook enkele ‘proefalbums’ bestellen zodat ik die bijvoorbeeld kan presenteren aan potentiële bruidsparen. Ook op mijn blog zal ik de nieuwe albums presenteren. Ik trap af met het basis trouwalbum:

Update: dit album is niet meer leverbaar.


Vorige week heb ik het trouwalbum van Patrick en Aline binnen gekregen. Het is album van 30cm x 30cm met daarin 30 pagina’s lay-flat (15 spreads) Fuji HD glanzend fotopapier. Voor de cover kan men kiezen uit een leren of linnen cover, of een fotocover. In dit geval is het een fotocover geworden met daarop een eigen opmaak. Omdat het lastig is om een album goed te presenteren via foto’s heb ik besloten een video te maken :-)

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften