Emilie en Goitzen | Loveshoot in Groningen

18 augustus 2012

Een loveshoot die iets anders is dan normaal; Emilie is namelijk het beste vriendinnetje van mijn vriendin Elleke. In september is de grote dag van Emilie en Goitzen, 14 september stappen ze samen in het huwelijksbootje. Voor mij een reden om nog, voordat ze officieel zijn getrouwd, een loveshoot met hen te doen. Met zijn viertjes hebben we er een gezellige dag van gemaakt,  Emilie en Goitzen als model, Elleke voor de gezelligheid en ik als fotograaf. In de avond trakteerden Emilie en Goitzen ons op een BBQ om halverwege het schroeien van het vlees nog even wat foto’s te maken tijdens de mooie zonsondergang. Het was een prachtige en perfecte dag voor een loveshoot.

Ik vind het altijd leuk om nog iets persoonlijks te vertellen over het verliefde stel, maar in dit geval heb ik Elleke gevraagd of zij iets wilde schrijven over haar vriendschap met Emilie. Hun vriendschap gaat namelijk al heel wat jaartjes terug… :).

“Emilie en ik kennen elkaar van jongs af aan, maar zaten niet op dezelfde basisschool dus verloren we elkaar na 1 keer samen spelen uit het oog. Pas jaren later op de middelbare school werden we in de derde klas dikke vriendinnen. We waren onafscheidelijk in een tijd waarin er lekker gepuberd werd en waarin de eerste vriendjes zich aandeden. We schreven in een schriftje over de jongens die we leuk vonden (al vrij snel kwam de naam Goitzen hier veelvuldig in voor) en alles wat we verder meemaakten. We belden elkaar soms uren achtereen, terwijl we vijf minuten fietsen van elkaar vandaan woonden. Nog steeds kunnen we, bij het horen van een liedje uit die tijd of het eten van een snoepje waar we iets mee hadden, urenlang herinneringen ophalen over ‘vroeger’. Nu zijn we ruim tien jaren verder en gaan Emilie en Goitzen trouwen. Het perfecte moment voor een loveshoot. En ik mocht mee! Een prachtige dag in augustus en een nog mooier verliefd stel.”


DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften